fbpx
Rezultati pretrage

Javna prezentacija lokalnog plana upravljanja otpadom

Postavio admin na april 6, 2022
0

U petak, 8.4.2022. godine od 11 sati, u prostorijama Opštine Sokobanja, održaće se javna prezentacija nacrta Lokalnog plana upravljanja otpadom 2022-2032. god. To je idealna prilika da se pojedinci – građani, ali i predstavnici zainteresovanih insitutucija, organizacija, preduzeća, udruženja… upoznaju sa novim planom i rešenjima koja on donosi. Prezentaciju će obaviti stručnjaci Environmental Consultinga, izrađivača plana, a prisutni će moći da postavljaju pitanja i daju svoje komentare. Predlozi za izmene plana će moći da se dostavljaju sve do 15. aprila, do kada traje javni uvid. Sve dostavljene primedbe biće pažljivo razmotrene i uvrštene u plan, ukoliko doprinose unapređenju i u skladu su sa važećim propisima.

Lokalni plan upravljanja otpadom je ključni planski dokument kojim se na nivou opštine uređuje oblast upravljanja čvrstim otpadom.

USAID, Nacionalna koalicija za decentralizaciju i ORCA zajedno podržavaju projekat Za čistiju Sokobanju, kao deo projekta Tvoje mesto u Srbiji. Pomažu nam da promenimo naše mesto nabolje, a konkretnu podršku smo dobili preko platforme promeni.rs.

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uporedite oglase