fbpx
Rezultati pretrage

Javna rasprava o nacrtu Plana razvoja opštine Sokobanja

Postavio admin na oktobar 25, 2022
0

Na sajtu opštinske uprave objavljen je javni poziv za učešće u javnoj raspravi o nacrtu Plana razvoja opštine Sokobanja za period 2022-2032. godine.  Radi se o dokumentu dugoročnog razvojnog planiranja, koji sadrži podatke o stanju prirodnih resursa, infrastrukture, obrazovanja, socijalne zaštite, privrede, poljoprivrede, kulture, turizma i drugih oblasti važnih za život i rad. Na osnovu ovih podataka i u skladu sa potrebama građana i privrede, utvrđuju se prioritetni ciljevi razvoja.

Radni tekst plana može se preuzeti ovde: link – nacrt PROS

Javna rasprava traje do 4. novembra,  a okrugli sto – sastanak predstavnika nadležnih organa Opštine, sa zainteresovanim građanima, organizacijama i udrženjima će se održati istog dana, od 12 časova, u Velikoj sali opštine Sokobanja.

Zainteresovani za učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu nikola.nikolic@opstinasokobanja.com , najkasnije do 26.10.2022. godine.

Primedbe i sugestije dostavljaju se Opštinskoj upravi opštine Sokobanja – Odeljenju za urbanizam, LER i zaštitu životne sredine opštine Sokobanja, na mejl marija.zikic@opstinasokobanja.com i poštom na adresu Opštinska uprava opštine Sokobanja, ul. Svetog Save 23, Sokobanja, sa naznakom: „Za javnu raspravu o nacrtu Plana razvoja opštine Sokobanja 2022-2030.god“

Primedbe i sugestije dostavljaju se na obrascu koji se može preuzeti ovde: link- Obrazac za primedbe i sugestije.

Kompletan javni poziv za učešće u javnoj raspravi na sajtu lokalne samouprave pogledajte ovde: link – javni poziv .

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uporedite oglase