fbpx
Rezultati pretrage

Pražnjenje komunalnih kontejnera 30.9.2022.

Postavio admin na oktobar 1, 2022
0
  • Ispražnjeni kontejneri
  • Puni kontejneri
  • Prepuni kontejenri

U okviru realizacije projekta „Zajedno za čistu Sokobanju – aktivni građani za unapređenje propisa i praksi u upravljanju otpadom“, članovi mreže građana sa teritorije opštine Sokobanja dostavili su podatke u vezi pražnjenja kontejnera na praćenim lokacijama, za period od 27.09. do 30.09.2022.godine.
Trinaest aktivnih građana dostavilo je podatke sa 16 lokacija. Pokriven je veći deo naselja Sokobanja – ukupno 12 lokacija, kao i 4 lokacije u 4 sokobanjska sela: Resnik, Nikolinac, Dugo Polje i Mužinac.
Na osnovu dostavljenih informacija i fotografija evidentno je da je u ovom periodu smeće redovno iznošeno na 13 praćenih lokacija. Nije bilo kašnjenja u odnošenju smeća niti formiranja većih količina istog oko postavljenih sudova. Problem sa prepunim kontejnerom zabeležen je na 1 lokaciji, u selu Nikolincu. Na 1 praćenoj lokaciji, u Dugom Polju nedostaje kontejner. Na 1 lokaciji, u Mužincu zabeležen je pun kontejner.

Za potrebe statistike i grafičkog prikaza, lokacije sa kojih su uklonjeni kontejneri se tretiraju kao lokacije na kojima su kontejneri prepuni, pa finalni pregled situacija na dan 30.9.2022. godine izgleda ovako: 13 redovno ispražnjenih, 1 pun, 2 prepuna kontejnera.

Nikolinac

Mužinac

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uporedite oglase